[ad_1]
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجوگوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن است ، یک آنتی اکسیدان با مزایای سلامتی مختلف ، از جمله کاهش خطر بیماری های قلبی و سرطان.
نتایج یک مطالعه اخیر نشان می دهد که عصاره گوجه فرنگی در سرکوب پیشرفت و استعمار سلول های بدخیم در سرطان معده مفید است و راه را برای درمان های جدید برای این بیماری کشنده هموار می کند.
دانیلا بارون ، سرپرست تیم تحقیقاتی مرکز تحقیقات سرطان مرکولیانو در ایتالیا می گوید: “به نظر می رسد اثر ضد توموری گوجه فرنگی هیچ ارتباطی با لیکوپن ندارد.” “پس از تجزیه و تحلیل عصاره های گوجه فرنگی از نظر توانایی آنها در مبارزه با رده های سلولی سرطان معده ، محققان دریافتند که عصاره گوجه فرنگی قادر به جلوگیری از رشد سلول های بدخیم است.”
بر اساس نتایج ، این عصاره توانایی حرکت سلول های سرطانی را مهار می کند ، با تنظیم پروتئین های خانواده رتینوبلاستوما و مهار کننده های خاص چرخه سلولی ، چرخه سلولی را متوقف می کند و در نهایت باعث مرگ سلول های سرطانی در اثر آپوپتوز می شود.
محققان می گویند: “نتایج ما استفاده بالقوه از مواد مغذی خاص را نه تنها در زمینه پیشگیری از سرطان ، بلکه به عنوان یک استراتژی حمایتی در کنار درمان های رایج ارزیابی می کند.”
سرطان معده نوعی سرطان است که از معده شروع شده و در سراسر بدن پخش می شود. این چهارمین سرطان شایع در سراسر جهان است و با عوامل ژنتیکی ، عفونت هلیکوباکتر پیلوری (عفونت باکتریایی که باعث التهاب معده ، بیماری زخم معده و برخی از انواع سرطان معده می شود) مرتبط است. عادات غذایی مانند سیگار کشیدن و غذاهای شور نیز در این زمینه مثر است.
برخی از علائم و نشانه های رایج سرطان معده ممکن است شامل موارد زیر باشد:
مشکلات بلع
احساس تورم بعد از غذا خوردن
احساس سیری بعد از خوردن وعده های غذایی کوچک
• سوء هاضمه
• دل درد
کاهش وزن ناخواسته
• سوزش سردل
• حالت تهوع
• استفراغ
[ad_2]