دلار در آذربایجان دیگر استفاده نمی شود؟

[ad_1]

اقتصاددان مشهور ووگار بایراموف درباره شایعات مبنی بر اینکه “دلار دیگر در آذربایجان استفاده نخواهد شد” اظهار نظر کرد.

به گفته ماریا ، این اقتصاددان در صفحه فیس بوک خود نوشت:

– امروز تماس های زیادی دریافت کردم مبنی بر اینکه “دلار دیگر در آذربایجان استفاده نخواهد شد”. بگذارید صریح بگویم که ما مکانیزمی برای منع استفاده از دلار نداریم. پس نگران نباش بدون دلار وارداتی وجود نخواهد داشت و هیچ محصولی به کشور نمی آید. هیچ کشوری بدون دلار اقتصاد پایداری ندارد. تعلیق برخی بانک ها از خرید دلار به دلیل بازرسی های بازار سیاه است.

بیشتر بانک ها دوباره به خرید دلار ادامه می دهند. بگذارید اشاره کنم که به دنبال اظهارات ما در بازار سیاه ، طی دو روز گذشته تحقیقات رسمی زیادی در این زمینه انجام شده است. اعتقاد بر این است که آخرین تغییرات در کارکنان بانک ها مربوط به تحقیقات است. من از الغای بازار سیاه و فروش دلار در بانک ها حمایت می کنم. واضح است که اگر بانک دلار نفروشد هرگز “بازار سیاه” از بین نخواهد رفت. بنابراین ، مانند همه کشورهای متمدن ، دلار باید در بانک ها فروخته شود ، نه در “بازار سیاه” ، نزدیک ایستگاه های مترو یا در اتاق های تاریک. به نظر می رسد که دولت در تلاش است تا فروش دلار در بانک ها را بازگرداند. البته گفتن اینکه چه زمانی و چگونه این اتفاق می افتد دشوار است.

پیشنهاد ترکیه برای انجام عملیات تجارت خارجی با پول ملی کشورهای منطقه در میان مدت و بلند مدت مهم نخواهد بود. اینگونه معاملات معمولاً به نفع اقتصادی آذربایجان نیست. آذربایجان علاقه مند است با افزایش صادرات ارز قابل تبدیل خود را معرفی کند. به طور کلی ، اطمینان حاصل کنید که دلار نمی میرد. حدود 8 تریلیون دلار از ذخایر 12 تریلیون دلاری جهان با دلار آمریکا نگهداری می شود. فکر می کنید دنیا با 8 تریلیون دلار ذخیره آماده “مرگ” است؟

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید